Dani Alves, després de l'expulsió contra l'Atlètic (Reuters)
Dani Alves, després de l'expulsió contra l'Atlètic (Reuters)
Barça

Apel·lació desestima el recurs del Barça per Dani Alves

El Comitè d'Apel·lació manté que el lateral es perdi els pròxims dos partits del Barça a LaLiga: el derbi contra l'Espanyol i el partit a Mestalla contra el València

Redacció Esport3Actualitzat

La baixa per al derbi ja era d'esperar, però no tant que també s'hagués de perdre la visita a Mestalla. El Comitè de Competició de la Federació Espanyola de futbol ha castigat Dani Alves amb dos partits per l'expulsió, diumenge passat, en el duel entre el Barça i l'Atlètic de Madrid. El brasiler va veure la targeta vermella per una trepitjada al "colchonero" Carrasco.

Alves respon amb irona a Twitter

El jugador immediatament ha reaccionat amb aquesta piulada:

 

El Barça va recórrer la decisió, però el Comitè d'Apel·lació ha desestimat el recurs presentat pel club blaugrana per l'expulsió de Dani Alves i el brasiler haurà de complir els dos partits de sanció que se li va imposar al principi.  

Gil Manzano, l'àrbitre del partit contra l'Atlètic, va redactar a l'acta que Alves "va impactar amb els tacs al bessó del seu adversari sense opcions de jugar la pilota". La descripció de l'acció ha portat el Comitè de Competició a elevar la sanció al lateral blaugrana a dos partits. Això implica, per tant, que Xavi no podrà comptar amb Alves en les dues pròximes jornades de Lliga, als camps de l'Espanyol i del València.

Òscar Hernández, també dos partits

Alves no és l'únic blaugrana que es perdrà el derbi per sanció. Tampoc hi podrà ser Òscar Hernández, germà de Xavi i tècnic assistent, que també va ser expulsat per Gil Manzano.  

ARXIVAT A:
DaniAlves
Anar al contingut