Els patrocinadors de Cristiano Ronaldo veuen el cas amb preocupació (Reuters)
Futbol

Cristiano Ronaldo pot perdre patrocinadors arran de l'acusació per violació

Nike i EA Sports han deixat entreveure la seva preocupació per la investigació a l'internacional portuguès per presumpta violació

France PresseActualitzat

L'empresa Nike, que durant anys ha tingut Cristiano Ronaldo com una de les principals imatges de marca, ha emès un comunicat en què ha expressat la seva preocupació per l'acusació de violació que recau sobre el jugador portuguès, traspassat aquest estiu del Reial Madrid a la Juventus.

Els fets haurien passat l'any 2009, a Las Vegas, just quan s'estava gestant el traspàs de l'internacional portuguès pel Reial Madrid. Kathryn Mayorga, la presumpta víctima, hauria arribat inicialment a un acord extrajudicial per no denunciar el jugador, però el cas, destapat l'any 2016 per "Football Leaks", l'ha reobert la justícia de l'estat de Nevada.

"Estem profundament preocupats per aquestes acusacions inquietants, i seguirem de prop la situació", ha declarat un portaveu de Nike, firma amb la qual Cristiano Ronaldo té firmat un contracte milionari de per vida.

El jugador de la Juventus va desmentir categòricament les acusacions i va rebre el suport explícit del seu nou equip, però ha estat dispensat de jugar amb la selecció portuguesa. Mentrestant, també EA Sports, l'empresa que fabrica els videojocs de futbol més populars del món, ha mostrat la seva preocupació.

"Seguim la situació de prop perquè esperem que els esportistes que surten a la caràtula dels nostres jocs es s'avinguin als valors d'EA", ha comentat –en un comunicat– l'empresa, que va triar Cristiano Ronaldo per il·lustrar el FIFA18 i el FIFA 19, que justament acaba de sortir a la venda.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut