Cristiano Ronaldo, acusat d'una presumpta violació a Las Vegas (Reuters)
Futbol internacional

La policia de Las Vegas reobre la investigació per violació contra Cristiano Ronaldo

El jugador portuguès de la Juventus ha presentat una denúncia per calúmnies contra el setmanari alemany "Der Spiegel", que va publicar un informe sobre la presumpta violació d'una noia en un hotel de Las Vegas el juny del 2009

Actualitzat

L'estrella de la Juventus Cristiano Ronaldo ha presentat una denúncia per calúmnies contra el setmanari alemany "Der Spiegel", que va publicar divendres passat un informe sobre la presumpta violació d'una noia en un hotel de Las Vegas el juny del 2009.

La nord-americana Kathryn Mayorga, que aleshores tenia 24 anys, ha revelat que Cristiano Ronaldo se li va abraonar en una suite del luxós ressort Palms Casino Resort i la va sodomitzar. Segons explica ella al setmanari, després de disculpar-se pel seu comportament, el jugador portuguès la va pressionar perquè acceptés un acord econòmic per 323.000 euros a canvi de no fer-ho públic, cosa que ell nega.

La policia de Las Vegas va rebre una denúncia de la jove, on el presumpte violador no apareix com a Cristiano Ronaldo sinó amb un genèric "un jugador de futbol cèlebre". La denúncia, al final, no va anar més enllà, segons ella perquè va rebre moltes pressions. Ara, en canvi, diu que actua impulsada pel moviment #MeToo.

La policia de Las Vegas ha confirmat aquest dilluns que ha reobert la investigació per acusació de violació contra Cristiano Ronaldo després de les noves informacions i el recent testimoni de la presumpta víctima a "Der Spiegel".

Anar al contingut