Cristiano Ronaldo (Reuters)
Cristiano Ronaldo (Reuters)

L'acusació de violació a Cristiano Ronaldo fa baixar les accions de la Juventus

Els espònsors del jugador es plantegen qui serà el futur dels contractes publicitaris

Isabel GalíActualitzat

Cristiano Ronaldo està a la corda fluixa. Els seus espònsors als Estats Units, Nike i Electronic Arts -la companyia de videojocs més important del món- estan profundament preocupats per la reobertura judicial del cas contra ell, en un jutjat de Las Vegas.  

De moment, els espònsors no trenquen els contractes estrella que tenen amb el jugador, però ja han dit que faran un seguiment acurat de les acusacions. Electronic Arts, específicament, ha dit que espera dels atletes i ambaixadors que patrocinen una conducta d'acord amb els valors de la companyia.

Cristiano Ronaldo sempre ha negat les acusacions. En les últimes declaracions seves sobre el cas, als seus 75 milions de seguidors a Twitter, el jugador de la Juventus de Turí expressa que "la violació és un acte abominable".


De moment, però, Cristiano no ha estat convocat per als pròxims partits amistosos de la selecció de Portugal. I, a més, avui les accions de la Juve a la borsa de Milà han caigut un 5%, tot i que encara continuen valent el doble del que valien a principis d'estiu, quan es van disparar arran del traspàs de Cristiano des del Real Madrid.

La Juve ha respost en un tuit que les acusacions de violació contra la seva estrella no els fan canviar l'opinió que en té el club


Els fets de què s'acusen Cristiano Ronaldo es remunten al 2009 a las Vegas, el 2009, quan una model assegura que la va sodomitzar durant una festa en un hotel de luxe. En les noves revelacions de Kathryn Mayorga al setmanari "Der Spiegel" insisteix que el jugador la va sodomitzar quan ella es va intentar tapar les parts íntimes i que, després, el jugador es va disculpar i li va oferir un acord econòmic. Ella va presentar una denúncia unes hores després, però sense especificar el nom de l'agressor, i per això el cas no va prosperat. Ara s'hauria decidit a tornar a parlar, impulsada pel moviment #MeToo.

Anar al contingut