Cristiano Ronaldo veient des de la llotja el partit contra el Young Boys (Reuters)
Futbol

Cristiano Ronaldo nega les acusacions de violació i assegura tenir la consciència neta

El jugador portuguès de la Juventus ha negat de forma contundent les acusacions d'una dona que assegura que la va violar en un hotel de Las Vegas el 2009

Actualitzat

Cristiano Ronaldo ha negat aquest dimecres "de manera contundent" les acusacions d'una dona que assegura que el futbolista portuguès la va violar en un hotel de Las Vegas el 2009.
   
"Nego de manera contundent les acusacions que m'han estat dirigides. La violació és un crim abominable que va en contra de tot el que soc i el que crec. Faré tot el que sigui necessari per netejar el meu nom. No vull alimentar l'espectacle mediàtic creat per persones que es volen promoure a si mateixes a costa meva", ha escrit al seu compte oficial de Twitter. "La meva consciència està neta i em permet esperar amb tranquil·litat els resultats de tot tipus d'investigacions", prossegueix Cristiano en un segon tuit, publicat pocs minuts després del primer.

El missatge del portuguès, actual jugador de la Juventus, es produeix després que el diari alemany "Der Spiegel" donés a conèixer la identitat de la dona que l'acusa de violació, la model nord-americana Kathryn Mayorga.
   
La dona assegura que la violació es va produir a Las Vegas l'estiu de 2009, quan Cristiano va fitxar pel Reial Madrid procedent del Manchester United, després d'una nit en una discoteca.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut