Futbol

Cesc Fàbregas no renuncia a convèncer Arsène Wenger perquè el deixi fitxar pel Barça

El possible fitxatge de Cesc Fàbregas pel Barça amenaça de convertir-se en el típic culebron futbolístic de l'estiu. El que està clar és que el jugador vol ser blaugrana de totes totes. Això ho té claríssim. El que no sembla tenir-ho tan clar és Arsène Wenger, el seu entrenador a l'Arsenal, que voldria retenir-lo com fos però que ja li va donar la paraula que l'ajudaria a marxar. En el món del futbol, quan un jugador vol marxar, normalment acaba marxant, i és probable que en el cas de Cesc això es torni a complir. El jugador català vol fer bé les coses, sortir del club anglès sense traumes, perquè considera que allà sempre l'han tractat molt bé.

Actualitzat
Cesc ho té clar. Encara de vacances, sap que queda temps per aconseguir el seu objectiu: deixar l'Arsenal i tornar al Barça. No té pressa, i en cap cas vol provocar una sortida traumàtica del club anglès. Abans de marxar al Mundial, va obtenir d'Arsène Wenger la paraula que l'ajudaria a marxar, i ara el jugador només entén la negativa del tècnic com una estratègia per negociar. Ara per ara, no hi ha cap negociació oberta.

El director general de l'Arsenal, però, ja sap que Cesc se'n vol anar, que està disposat a demanar-ho a Wenger tantes vegades com faci falta, i sap que si a mitjans d'agost el català ha de tornar a Londres, el tècnic tindrà un problema: un jugador que té el cap en un altre lloc. Sembla que l'Arsenal sigui l'única part que no ho té clar. Tothom ja el veu amb la samarreta del Barça, i tothom sap que això és el que vol el jugador, com va comentar ahir David Villa en un acte publicitari a Astúries.

El 4 de Márquez, per a Cesc

Quan arribi al Barça, Cesc podrà continuar amb el 4 a l'esquena, el 4 que sempre ha portat com a homenatge a Guardiola. El 4 que ara portava Rafa Márquez, i que difícilment el mexicà tornarà a lluir com a blaugrana. Està tancant el seu fitxatge pels New York Red Bulls, i el Barça li obrirà la porta de sortida. L'estalvi dels vuit milions d'euros pels dos anys de fitxa que li queden es considera prou benefici per a la marxa d'un jugador que, en set anys al Barça, ho ha guanyat tot. Ben aviat, Márquez podria anunciar que se'n va al mateix club on ara ja juga Thierry Henry.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut