Futbol

L'Arsenal només negociarà si és el mateix Cesc qui demana amb una carta que el deixin marxar

El Barça continua avui les sessions dobles d'entrenament en un inici de temporada sense els mundialistes i pendent, tot i que l'estiu és molt llarg, de les sortides i les arribades. Pep Guardiola encara confia a poder incorporar Cesc Fàbregas a la plantilla. El jugador segueix de vacances i l'Arsenal es manté immòbil. Des d'Anglaterra, però, asseguren que l'equip anglès només s'avindrà a negociar si és el mateix Cesc Fàbregas qui demana per escrit amb una carta, que el deixin marxar. Seria un document semblant al que va fer servir Xabi Alonso per deixar el Liverpool i anar al Madrid.

Actualitzat
Javier Bordas, directiu del Barcelona, va reconèixer ahir a la sortida de l'Assemblea de la Federació Espanyola de Futbol, que l'Arsenal "és reticent" a vendre l'internacional català Cesc Fàbregas. Bordas va dir que és la secretària tècnica del conjunt blaugrana qui duu "el tema" del jugador català, i va ressaltar que no donaria dades sobre les xifres en les quals l'operació podria iniciar-se. "És un tema que porta la secretaria tècnica. Falta que l'Arsenal el vengui. De moment no el ven. No sé si el president (Sandro Rossell) té previst viatjar a Londres. Sembla que és un problema de xifres, que l'Arsenal no el vol vendre. L'Arsenal està molt poc decidit a vendre'l", va insistir Bordas.

Des d'Anglaterra, lògicament, aquest és també un dels culebrons de l'estiu. Segons publica el diari "Daily Mail" l'Arsenal sí que donaria el tret de sortida a la venda del jugador si es donés un condicionant: que Cesc presentés una petició formal de traspàs. Això suposaria un gir total a la situació de Cesc, que hauria de demanar formalment, a través d'una carta, que vol marxar al club d'on va sortir. L'Arsenal disposaria així d'un document per justificar davant la seva afició el traspàs d'un futbolista molt estimat i clau en l'esquema de l'equip anglès.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut