Barça

Carles Busquets serà l'entrenador de porters del primer equip del Barça

Carles Busquets serà el nou entrenador de porters del primer equip del Barça la temporada que ve. L'exporter del Dream Team substituirà en el càrrec Juan Carlos Unzué, que deixa el club blaugrana després de fitxar com a nou tècnic del Numància de la Segona Divisió A. Busquets, que fins ara era el preparador de porters del filial, coincidirà en el primer equip amb el seu fill Sergio, recent campió del Mundial de Sud-àfrica amb la selecció espanyola.

Actualitzat
El FC Barcelona ha oficialitzat que Carles Busquets, exporter blaugrana durant l'època del Dream Team, serà el nou entrenador de porters del primer equip, en el qual coincidirà amb el seu fill, el migcampista internacional Sergio Busquets. D'aquesta manera, Busquets substituirà en el càrrec Juan Carlos Unzué, que ha abandonat el club blaugrana per dirigir la temporada que ve, com a màxim responsable tècnic, el Numància.

L'exporter s'ha encarregat en les últimes temporades de la preparació de porters de l'equip filial, just després de penjar les botes com a professional el 2003 al Lleida. Carles Busquets, format en el planter blaugrana, va jugar durant deu temporades en el primer equip del Barça, des de 1988 fins a 1998. Va ser titular en les temporades 1994-1995 i 1995-1996, després que Andoni Zubizarreta, ara director tècnic del futbol professional barcelonista, abandonés el club.

Al juny de 1998, el porter va marxar al Lleida, on va jugar els últims cinc anys abans de retirar-se. Amb l'entrada de Carles Busquets en el primer equip es donarà la coincidència que compartirà vestidor amb el seu fill Sergio Busquets. Aquesta circumstància ja es va donar en la temporada 2007-2008, quan el Barça B militava a la Tercera Divisió amb Pep Guardiola com a entrenador.
Anar al contingut