Barça

Bartomeu: "Xavi s'ha guanyat el dret a decidir i a escollir el seu futur"

El president del Barça dóna via lliure a Xavi Hernández i respectarà la seva decisió tant si es queda al club com si decideix marxar

Actualitzat

Josep M. Bartomeu ha parlat sobre la possible marxa de Xavi Hernández a l'equip de Qatar i ha assegurat que li dóna suport prengui la decisió que prengui: "El jugador s'ha guanyat el dret a decidir i a escollir el seu futur, tant si vol marxar com si vol continuar."

El jugador ha viatjat a Doha aquesta setmana per estudiar una oferta que té de l'Al-Sadd per valorar una oferta per jugar-hi i per portar les acadèmies de joves, durant dos anys amb opció d'un més. Tot i que al jugador de Terrassa encara li queda un any de contracte, els blaugranes no posaran cap impediment per si vol marxar, segons Bartomeu "té el suport de la directiva i dels socis" després de les 17 temporades dedicades al club blaugrana.

Silenci sobre el futur d'Alves

El president, però, no ha volgut dir res quan se li ha preguntat per la possible marxa de Dani Alves al París Saint-Germain, "ja que no puc explicar res sobre la preparació de la pròxima temporada, en què ja estem treballant".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut