Xavi lluint el braçal de capità del Barça en un partit recent (Reuters)
Futbol

Xavi Hernández viatja a Qatar per estudiar una oferta sucosa de l'Al-Sadd

El migcampista terrassenc, de 35 anys, ha rebut una oferta molt important de l'equip qatarià i estaria estudiant la possibilitat d'anar-hi a jugar quan acabi la temporada

Actualitzat
Xavi Hernández podria deixar el Barça aquest estiu. El jugador ha viatjat a Doha per veure sobre el terreny una oferta que té de l'Al-Sadd per jugar-hi i per portar les acadèmies de joves (Academia Aspire). A més, el govern qatarià estaria interessat a contractar-lo com a futur ambaixador del mundial que s'ha de celebrar al 2022. L'oferta de l'Al-Sadd seria de dos anys més opció a un més, i el jugador cobraria cinc milions nets per temporada. A més, en el possible contracte, també hi hauria la garantia per oferir feina als seus germans.

Encara que la seva vinculació amb el Barça acaba el juny del 2016, no es preveu que el club blaugrana li posi impediments per esgotar la seva carrera en un altre club, en atenció a les seves disset temporades com a jugador blaugrana al més alt nivell. Tot i això, el requisit de rescindir el contracte és imprescindible.

Xavi ja va estar a un pas d'abandonar el Barça l'estiu passat, però una xerrada amb Luis Enrique el va convèncer per continuar vinculat a l'equip, encara que el seu paper és menys important, pel que fa a minuts jugats, que en temporades anteriors. Aleshores ja va rebre ofertes tant del futbol qatarià com del nord-americà.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut