Les lligues de waterpolo ja tenen campions
Les lligues de waterpolo ja tenen campions
Waterpolo

Atlètic Barceloneta i CN Mataró, campions de lliga de waterpolo

Els mariners amplien a quinze la ratxa de títols de lliga consecutius, mentre que les mataronines aconsegueixen la primera lliga de la seva història

Enric Vilalta LópezActualitzat

Encara no és oficial, perquè està pendent de l'aprovació de la junta delegada de la Reial Federació Espanyola de Natació, però el waterpolo ja té nous campions de lliga. Segons ha avançat aquest dijous Catalunya Ràdio, la Federació dona per bons els resultats d'una temporada inacabada i proclamarà campions el Club Natació-Atlètic Barceloneta i el Centre Natació Mataró.

Mentre que per als mariners ja és un costum, perquè no perden una lliga des de l'any 2005, el cas de les mataronines és històric. És el primer títol de lliga estatal del club del Maresme, tant en categoria masculina com femenina, i suposa un canvi de tendència en el waterpolo femení espanyol, dominat en l'última dècada de forma aclaparadora pel CN Sabadell.

 

No és, però, el primer títol de la temporada per a les jugadores entrenades per la brasilera Marina Zablith. A començaments de temporada van guanyar la Supercopa, precisament contra el seu gran rival, el Sabadell. L'anterior gran èxit de les mataronines havia estat el doblet de l'any 2016, amb els títols de Copa de la Reina i de la Copa LEN.

 

ARXIVAT A:
Coronavirus
Anar al contingut