Motociclisme

Alzamora presenta l'equip amb el qual Marc Márquez lluitarà pel títol de Moto2

L'excampió del món Emili Alzamora ha presentat avui a la Pedrera, a Barcelona, l'equip amb el qual Marc Márquez, vigent campió del món dels 125 cc, intentarà lluitar pel títol mundial de Moto2 al manillar d'una Suter. El pilot català s'ha integrat en una nova escuderia formada amb el suport de la petroliera Repsol i l'entitat bancària CatalunyaCaixa, en la qual també hi ha els joves pilots Àlex Márquez, germà de Marc, i Àlex Rins, que disputaran el campionat d'Espanya de 125 cc. Emili Alzamora s'ha mostrat molt satisfet d'haver pogut muntar un equip entorn de Marc Márquez, que des dels seus primers minuts de vida s'ha mostrat molt competitiu i eficaç, si bé el lleidatà ha reconegut: "Encara hi ha un llarg camí per davant amb multitud de petits detalls que hem de millorar, però el fet que avui siguem aquí ja és un molt bon símptoma".

Actualitzat
"En Marc ha de millorar moltes coses, en les frenades, pel fre del motor, en les acceleracions i fins en el pas per revolt, són petites coses però són moltes petites coses, de manera que cal tenir els peus a terra i treballar sense pressa però també sense pausa", ha afirmat el campió del món dels 125 cc el 1999. "Fins ara, tots els entrenaments que hem fet han anat molt bé, però també és veritat que quan arribi el primer gran premi haurem de saber afrontar la feina que s'ha de fer durant els quatre entrenaments per arribar en les millors condicions possibles a la carrera", ha argumentat Alzamora.

El director del nou equip presentat avui a Barcelona ha explicat que, fins ara, els entrenaments s'han fet amb motors propis i que serà aquest cap de setmana quan l'organització del campionat els lliurarà els motors amb els quals competiran al llarg de la temporada, de manera que "seria absurd que algú usés motors més potents que aquests perquè la moto corri més perquè és enganyar-se a un mateix", ha dit.

"Tots sabem que en Marc és un pilot molt ambiciós i que és un esportista amb molt talent i un esperit de lluita inqüestionable, però també sabem que per davant tindrà un camí molt dur i haurà d'anar assimilant el seu potencial per poder demostrar la seva veritable vàlua al llarg de la temporada, sense presses", ha manifestat Emili Alzamora.

"Que la pretemporada ens hagi anat tan bé no ha variat ni una mica els nostres plans de treball. Anirem pas a pas i sense posar-nos nerviosos en cap moment", ha recalcat.
A l'acte de presentació, a més de Marc Márquez i els joves pilots del CEV, també hi han assistit el director general adjunt de CatalunyaCaixa, Jaume Massana, i la directora general de comunicació i del gabinet de la presidència de Repsol, Begoña Elices.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut