Quatre dels sis candidats optaran a la presidència de la FIFA. (Foto: Reuters)
Futbol

Admeses les candidatures de Blatter, Al-Hussein, Figo i van Praag per optar a presidir la FIFA

Els quatre candidats proclamats de manera oficial es presentaran a les eleccions a la presidència del màxim organisme del futbol internacional que es faran el 29 de maig a Zuric

Actualitzat

La Comissió Electoral de la FIFA ha admès formalment i proclamat els quatre candidats que es presentaran a les eleccions al càrrec de president d'aquest organisme al Congrés del 29 de maig a Zuric, segons ha informat la federació internacional.
 
Les candidatures admeses i declarades són les de l'aspirant a la reelecció, el suís Joseph S. Blatter, el príncep jordà Ali Bin al-Hussein, l'exfutbolista portuguès Luis Figo i l'holandès Michael van Praag, president de la federació del seu país.

"Tots ells es van sotmetre a l'examen d'integritat de la Comissió d'Ètica, de conformitat amb l'article 8 apartat 1 i l'article 15 apartat 2 del Reglament Electoral de la Presidència de la FIFA ("el reglament electoral"). L'annex 1 del Reglament d'Organització de la FIFA detalla les disposicions segons les quals es realitzen els exàmens d'integritat", assenyala la FIFA.

Després de rebre els resultats d'aquest examen, la Comissió Electoral es va reunir a la seu de la FIFA per validar cadascuna de les candidatures que complia els requisits estipulats en els estatuts i reglaments de la FIFA.
 

Anar al contingut