Les jugadores del Barça, celebrant un gol en un partit recent (fcbarcelona.cat)
Barça

50 victòries seguides: el Barça arrodoneix un rècord històric

L'equip blaugrana obté mig centenar de victòries seguides a la Lliga en superar el Llevant Les Planes. A la FIFA no li consta que cap altre equip professional, masculí o femení, ho hagi aconseguit

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça continua centrat a completar una altra temporada el més a prop possible de l'excel·lència, malgrat que aquesta setmana ha hagut d'encaixar l'exclusió de la Copa de la Reina per alineació indeguda, en una sentència que es troba actualment recorreguda. L'equip blaugrana ha sumat davant el Llevant Les Planes la quinzena victòria a la present Lliga en 15 partits

 

No és un fet estrany per a l'equip barcelonista, que amb aquest triomf ja en suma 50. Un fet que suposa un rècord històric: mai cap equip professional, masculí o femení, ha encadenat una ratxa triomfal tan impressionant. 

L'última derrota del Barça data del juny del 2021. L'equip aleshores dirigit per Lluís Cortés acabava de guanyar la Lliga i va acabar cedint contra l'Atlètic de Madrid  (4-3) en un partit intranscendent. Però ja venia de guanyar tots els partits anteriors aquella temporada i va imposar-sde també en els 5 que encara restaven. Des d'aquella data, el Barça ho ha guanyat tot, i normalment sense patir massa. La temporada passada va fer el ple de punts, 90, amb 159 gols a favor i només 11 en contra. 

En la present campanya, els números també comencen a fer patxoca, quan ja ha jugat la meitat dels partits: 45 punts de 45, amb 63 gols a favor i 4 en contra.  

L'anterior rècord l'ostentava l'Olympique de Lió femení, vigent campió d'Europa, que entre desembre del 2011 i febrer del 2014 van guanyar 46 partits seguits. 

Anar al contingut