Geyse Ferreira, en una imatge d'arxiu
Geyse Ferreira, en una imatge d'arxiu
Barça

El Barça, exclòs de la Copa de la Reina per l'alineació indeguda de Geyse

El club blaugrana ja ha anunciat que recorrerà la sanció "fins a la darrera instància". El Sevilla també ha quedat eliminat de la competició per un cas similar

Redacció Esport3Actualitzat

L'alineació indeguda de Geyse Ferreira li ha costat al Barça l'eliminació de la Copa de la Reina. El Comitè de Competició ha resolt que la futbolista brasilera no podia jugar en el partit de vuitens contra l'Osasuna perquè havia de complir sanció, ja que va ser expulsada la temporada passada en l'últim partit de Copa que va disputar. El jutge també ha multat el club blaugrana amb 1.001 euros per la infracció.

El club recorrerà la sanció al Comité d'Apel·lació. No només això: ha aclarit que recorrerà "fins a la darrera instància, per considerar que, en aquest cas, s'han produït defectes que comporten la no existència d'alineació indeguda".

 

En un ampli informe de la resolució, el jutge únic de Competició justifica la decisió i conclou la sanció:

Extracte de la notificació del jutge del Comité de Competició

El Barça havia al·legat que s'havien incomplert les condicions bàsiques per a complir la sanció de la futbolista, però el jutge rebutja els seus arguments i diu que el club blaugrana sí que va poder conèixer l'esmentada sanció.

L'expulsió de la temporada passada

La sanció de la futbolista brasilera té l'origen en un partit de Copa de la temporada passada entre el Madrid CFF i l'Sporting de Huelva. La jugadora va ser expulsada, en un matx que va ser emès per Esport3. Aquest és el moment en què veu la vermella:

 

Tot i que tenia pendent un partit de sanció per complir a la Copa, el Barça la va alinear al camp de l'Osasuna, la qual cosa ha fet esteril la golejada del Barça en el partit dels vuitens al Sadar (0-9).

El Sevilla, també eliminat

De la mateixa manera, el Sevilla també ha quedat exclòs de la competició. Les andaluses van fer jugar contra el Vila-real Nagore Calderón, que es trobava sancionada per una vermella directa en un altre duel de Copa de la temporada passada, entre l'UDG Tenerife i el Sevilla.

Tot i la victòria sevillista durant els 90 minuts (0-1), l'equip que passarà als quarts de final serà el Vila-real. 

Anar al contingut