#EstiuCatRàdio

De Marina Romero a Albert Montilla: la programació d'estiu de Catalunya Ràdio

"El matí", "La tarda", "El suplement", dos nous programes, els podcasts i força contingut infantil t'ajudaran a fer més lleugera la calor

Actualitzat

Vuit setmanes al davant que arrenquen aquest dilluns amb Marina Romero, que conduirà "El matí de Catalunya Ràdio" de l'estiu per segona temporada. De set a una, sense que tampoc hi falti el contrapunt humorístic final de l'equip de "L'última hora".

Les cares de "La tarda d'estiu" són les de Roger Carandell i Marta Montaner, l'equip de l'"XL", que no escatimaran cap hora al rellotge, i mantindran l'horari de quatre a set. I els caps de setmana, "El suplement d'estiu", amb Albert Montilla, de nou a dotze.

Marina Romero, al capdavant d'"El matí de Catalunya Ràdio" aquest estiu

"No cal anar a Suïssa"

Cada dissabte, i durant mitja hora (14.30 a 15.00), coneixerem Catalunya pels quatre costats: el litoral, l'interior, el Pirineu i el Prepirineu, i ens adonarem que, per gaudir de bons entorns naturals, no cal anar-los a buscar fora. Gerard López, periodista de la casa, ens farà calçar les botes amb les seves excursions.

"La vida és un musical"

I després de l'excursió, la mitjanit del dissabte al diumenge, Marta Romagosa i Ignasi Abad ens plantejaran aquesta pregunta: Com seria la nostra vida si diguéssim les coses cantant? Una hora de conversa distesa amb intèrprets, directors i productors musicals, en què deixaran anar la seva passió pel gènere. 

Prefereixes algun altre estil de música? Sempre podràs endur-te a la platja el "T'estimo igual", la cançó de l'estiu de Catalunya Ràdio i TV3.

Els podcasts, sempre amb tu!

La graella inclou nous capítols dels "Sans i estalvis", que ens ajudaran a seguir un estil de vida saludable, també a l'estiu.

A més, tindran continuïtat apostes d'èxit com el "Parem l'antena" de Manel Alías; l'"Hotel Palestina"; "El llindar", amb direcció de Toni de la Torre; el "Tenim paraula", de Roger de Gràcia, o la producció "Les Teresines, pim, pam, pum", que també es reproduiran a l'antena, de dilluns a divendres, a la franja de nou a deu del vespre.
 

Contingut infantil per triar

El cap de setmana, els més petits tindran el seu espai: no ens deixen "L'ofici d'educar", amb Elisabet Pedrosa, ni el "KidsXS", que presenten Pau Guillamet i Txell Bonet (de 12.00 a 13.00).

I no podien faltar els contes: s'emetrà per antena el podcast "Superheroïnes", un projecte de deu històries en què les protagonistes són esportistes de renom i el "Van fer història", un altre contingut del SX3, que explica la biografia de personatges del passat de Catalunya. Contes radiofònics per triar, remenar i escoltar en família.

Els informatius, amb versions diàries del "Catalunya migdia" (de dilluns a diumenge) i el "Catalunya vespre" (aquest, només de dilluns a divendres), tampoc fallaran aquest estiu, com els esports. El "Tot costa" l'escoltaràs cada dia, de les 19.00 a les 20.30. I el cap de setmana, versió reduïda del "Tot gira" des de les onze fins a la mitjanit.

ARXIVAT A:
Catalunya Ràdio
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut