L'entrada de la discoteca on hi va haver la baralla
L'entrada de la discoteca on hi va haver la baralla
Malgrat de Mar

Vuit detinguts per l'agressió d'un jove a la sortida d'una discoteca de Malgrat de Mar

La víctima, de 21 anys i veí de Montcada i Reixac, continua hospitalitzat amb ferides molt greus

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut vuit persones relacionades amb l'agressió a un jove el 22 de novembre a la sortida d'una discoteca de Malgrat de Mar, al Maresme. La investigació ha permès identificar i localitzar vuit homes, d'entre 19 i 22 anys, veïns de Granollers que han quedat detinguts com a presumptes autors d'un delicte de lesions.

Els incidents van passar a les sis del matí del diumenge 22 a les portes d'una discoteca de Malgrat de Mar, que ja estava tancada. Diverses persones van participar en una baralla. Els agents es van desplaçar a la zona, al Passeig Marítim de la població, i van localitzar dos homes, un d'ells amb ferides lleus a la boca. Aquest home, de 33 anys, va informar que un grup de persones havia donat una pallissa a un amic seu, que ja havia estat traslladat a l'hospital en estat greu, segons els Mossos. Es tracta d'un jove de 21 anys i de Montcada i Reixac, que van portar a l'hospital de Can Ruti de Badalona.

Els agents van recollir testimonis i indicis de la baralla per obrir una investigació que ha permès identificar i detenir vuit homes relacionats amb l'agressió. Els detinguts passaran a disposició judicial en les pròximes hores.

Anar al contingut