El Prat de Llobregat

Vueling estudia ampliar les destinacions europees i mediterrànies des del Prat

La companyia aèria Vueling ha presentat a AENA un pla de negoci futur que preveu incrementar la freqüència dels vols actuals a destinacions nacionals i europees, a més de crear noves rutes que enllacin amb altres països europeus i de l'arc mediterrani. Aquest pla forma part de la proposta que la companyia ha fet per tal d'optar a ocupar la nova terminal sud de l'aeroport del Prat, on la companyia aspira a arribar als vuit milions de passatgers en un termini de quatre anys.

Actualitzat

El conseller delegat de Vueling, Carlos Muñoz, ha afirmat que "no hem proposat res per populisme, ni rutes de llarg radi ni realització de connexions. Som el que som i per aquesta raó apostem per continuar ajudant a incrementar el trànsit al Prat amb un important percentatge de viatgers de negoci".

Entre els plans de l'empresa hi ha duplicar la quantitat d'avions amb base a l'aeroport català, passant dels onze actuals a més d'una vintena. Així mateix, Vueling també vol multiplicar per dos la freqüència dels vols a les seves principals destinacions, com ara Madrid, París i Sevilla.

Els desitjos de Vueling passen també per impulsar "noves destinacions a Itàlia, França i els Països Baixos i, en un termini d'uns tres anys, tenir un radi geogràfic més gran volant a altres països europeus o del nord de l'Àfrica", segons Muñoz.

Anar al contingut