Victòries de Madrid, Dépor, Sevilla i Atlètic, i empat entre el Màlaga i el Getafe

Victòries per la mínima del Deportivo al camp del Llevant i del Sevilla, que tot i jugar amb el cuer, ha patit per sumar els tres punts. El Màlaga i el Getafe han empatat a un, mentre que l'Atlètic de Madrid ha guanyat de manera contundent el Mallorca (4-0). En l'últim partit de la jornada, victòria del Reial Madrid al camp de l'Albacete per 1-2.

Màlaga, 1 - Getafe, 1 Empat a un entre el Màlaga i el Getafe, un punt per a cada equip que els serveix per mantenir-se en la zona tranquil·la de la classificació, separats per només un punt en la taula. Un gol de Beiano, en el minut 14, avançava els locals en el marcador, i en el 32, Nano, amb un extraordinari gol de xilena, establia l'empat definitiu. Al partit li ha mancat qualitat, i el conjunt local és qui ha merescut la victòria. Llevant, 0 - Deportivo, 1 Un solitari gol de Tristán, en el minut 40, després d'una rematada en clar fora de joc, ha servit al Deportivo per endur-se els tres punts del Ciutat de València. Tot i que el Llevant ha fet millor futbol en la segona meitat, no ha tingut premi. Malgrat la victòria, el conjunt de Javo Irureta segueix lluny de la zona europea, després de les victòries de l'Espanyol i del Sevilla. Sevilla, 1 - Numància, 0 Al Sevilla li ha costat molt marcar, però finalment ho ha aconseguit, tot i que avui tenien al davant el cuer de la Primera Divisió. Un gol d'Adriano, en el minut 68, ha servit al conjunt andalús per aconseguir tres punts que els col·loquen sisens en la classificació, amb els mateixos punts que l'Espanyol, que és cinquè, i el Betis, que és quart. El Numància en canvi, cada cop és més a prop de la categoria de plata. El protagonista del partit ha estat Javi Navarro. El defensa que va cometre la dura entrada sobre Arango ha rebut el suport de la seva afició. Al Sánchez Pizjuán s'han exhibit moltes pancartes amb la intenció d'animar el defensa. At. Madrid, 4 - Mallorca, 0 L'Atlètic de Madrid ha aconseguit una victòria important i contundent, que els permet seguir pensant en Europa, davant un Mallorca que ha acabat el partit amb només nou jugadors, i que cada cop més s'apropa a la Segona Divisió. L'1-0 ha estat de Salva, en el minut 27, tot i que l'ha celebrat Colsa. Torres, de penal, ha fet el segon, en el 60. Quan el Mallorca jugava amb nou, Salva Ballesta, en el minut 86, ha marcat el 3-0, i dos minuts després, el mateix jugador ha tancat el marcador amb el 4-0 final. Albacete, 1 - R. Madrid, 2 El Reial Madrid ha aconseguit reduir la distància amb el Barça fins a nou punts, en vèncer al camp de l'Albacete per 1-2. Tot i que els locals han començat guanyant gràcies a un gol de Redondo quan només s'havien disputat vuit minuts de partit, el conjunt madrileny ha estat capaç de remuntar el marcador, gràcies als gols d'Helguera, en el minut 14, i d'Owen, en el minut 45. En la segona part no hi ha hagut gols, tot i les nombroses ocasions per part de tots dos equips.