Sis detinguts a Algesires per l'agressió a 9 guàrdies civils en una comunió

Se'ls acusa d'atemptat contra l'autoritat, desordres públics i batussa tumultuària

Actualitzat

Ja són sis les persones detingudes a Algesires en relació amb l'agressió a nou guàrdies civils, aquest cap de setmana, en aquesta localitat de Cadis. També hi ha deu persones més identificades per la Policia Nacional, que s'ha fet càrrec de la investigació, segons ha confirmat el ministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido.

Estan acusats d'atemptat contra l'autoritat, desordres públics i batussa tumultuària.

Segons han relatat els agents, que estaven fora de servei, dissabte a la tarda quan sortien de dinar d'un restaurant i es dirigien en cotxe cap a la platja es van trobar que el carrer estava tallat per la celebració d'una comunió.

Els guàrdies civils van demanar que els deixessin passar, però els assistents a la festa s'hi van negar i va començar una batalla campal amb ampolles de vidre i bats de beisbol. Un dels agents va utilitzar la seva arma reglamentària i va disparar tres trets a l'aire.


Vuit dels guàrdies civils van haver de rebre assistència mèdica i un dels assistents a la comunió va ser traslladat a l'Hospital d'Algesires.

L'Associació Espanyola de Guàrdies Civils denuncia que els agressors són delinqüents perillosos i reclama que es reforci la zona amb més efectius policials. L'incident té semblances amb els fets d'Altsasu, pels quals vuit joves navarresos estan acusats d'un delicte de terrorisme per una baralla a la sortida d'un bar amb dos guàrdies civils i les seves parelles.

ARXIVAT A:
AltsasuGuàrdia CivilPolicial
Anar al contingut