Camió encastat ceràmica Llers N2 ACN cedida a
Dos turismes implicats i un camió que ha causat destrosses a la botiga de ceràmica (Cedida a ACN)

Un camió s'encasta contra una botiga de ceràmica en un accident a l'N-II a Llers

Dos turismes més s'han vist implicats en el sinistre

Un camió s'ha encastat contra una botiga de ceràmica de Llers, a l'Alt Empordà, en un accident a l'N-II en què hi havia dos turismes més implicats. 

L'accident ha passat aquest dijous cap a dos quarts d'onze, al quilòmetre 759 d'aquesta carretera. A causa del xoc, la conductora d'un dels turismes ha acabat ferida en estat greu i ha estat traslladada a l'Hospital Trueta de Girona. Al lloc dels fets s'hi han desplaçat dues ambulàncies del SEM.

El camió ha quedat encastat a l'entrada de la botiga de ceràmica que hi havia al voral de la carretera. L'impacte ha causat diverses destrosses als productes exposats a l'exterior.

En un primer moment, els Mossos han tallat la via en tots dos sentits. Poc després, han donat pas alternatiu mentre es retiraven els vehicles implicats. I abans de les 12 del migdia s'ha recuperat la normalitat en la circulació.

Aquest és el segon accident en poques hores a l'N-II a l'Alt Empordà. Aquest dimecres a la nit, un motorista va morir i l'acompanyant va resultar ferida greu a només 9 quilòmetres, a Vilamalla.

 

ARXIVAT A:
Trànsit
Anar al contingut