Vista de l'Hotel du Palais de Biarritz, de 5 estrelles (Wikimedia Commons)

Un ajudant lligat amb una pastanaga al cul: l'escàndol que ha fet plegar un xef Michelin

Un esperpèntic episodi al prestigiós Hotel du Palais de Biarritz ha costat el lloc al xef del restaurant i guanyador d'una estrella Michelin, Aurélien Largeau

RedaccióActualitzat

Un esperpèntic episodi al prestigiós Hotel du Palais de Biarritz, al sud-oest de França, ha costat el lloc al xef de l'establiment, de 5 estrelles, i guanyador d'una estrella Michelin, Aurélien Largeau.

El màxim responsable del restaurant que porta el seu nom, La table d'Aurélien Largeau, ha hagut de plegar pel que l'empresa considera un "incident preocupant" i el que la premsa local ha titllat d'"innocentada humiliant".

Tot plegat, després que hagi transcendit que un dels seus ajudants, un jove que començava a treballar a l'equip, hauria estat despullat i lligat a una cadira durant hores

Durant aquest temps, a més, hauria hagut de sostenir una poma a la boca i se li hauria introduït una pastanaga entre les natges del cul.

Els fets haurien passat el 2 de desembre i se n'haurien penjat vídeos a les xarxes socials, ara ja retirats, on es veuria a la víctima exposada davant dels membres del personal i del mateix xef, que va acabar deixant la feina el 21 de desembre.

"La direcció està al corrent del que va passar a l'establiment i que van circular imatges", ha dit un dels responsables de l'hotel:

"L'incident no reflecteix els forts valors que defensem tots, i per això s'han pres les decisions adequades. La seguretat, el benestar i el respecte dels nostres companys, convidats i socis són sempre les nostres màximes prioritats".


El xef i l'ajudant neguen maltractament

La Fiscalia de Baiona ha obert una investigació preliminar per agressió i violència sexual, tot i que de moment no s'han presentat denúncies.

Amb tot, el cuiner ha negat els fets i ha assegurat que prepara la seva defensa legal: 

"Estic devastat pels atacs a la meva imatge i al meu honor, difosos alegrement pels mitjans de comunicació sense preocupar-se per la veracitat de les informacions que difonen. Condemno qualsevol forma de maltractament, novatada o humiliació".

Qui també ha tret importància als fets ha estat el protagonista involuntari de tot plegat, l'ajudant de cuina, que ha defensat el seu antic cap: "M'agradaria negar totes les acusacions fetes contra el meu antic xef Aurélien Largeau", ha dit.

 

ARXIVAT A:
TurismeGastronomiaFrança
Anar al contingut