Sant Joan Despí

TV3 estrenarà dilluns "Descalç sobre la terra vermella", biopic sobre el bisbe Pere Casaldàliga

"Descalç sobre la terra vermella" explica la lluita del bisbe a favor dels drets dels camperols del Mato Grosso, al Brasil. Eduard Fernández, Pablo Derqui, Clara Segura i Mario Gas, alguns dels actors del repartiment, han assistit a la preestrena que s'ha fet aquest dimecres als Aribau Multicines de Barcelona.

RedaccióActualitzat

TV3 estrenarà el dilluns 24 i el dimarts 25 de març, a les 21.50, la gran història "Descalç sobre la terra vermella", una producció que aborda la lluita del bisbe Pere Casaldàliga a favor dels drets dels camperols del Mato Grosso, al Brasil. Casaldàliga, conegut com "el bisbe dels pobres", és també un referent universal de la teologia de l'alliberament.

Aquest dimecres se n'ha fet la preestrena als Aribau Multicines de Barcelona, amb l'assistència dels actors Eduard Ferández, Pablo Derqui, Clara Segura, Mònica López i Mario Gas, alguns dels actors que hi participen.

La cinta, que es presenta en dos capítols, està basada en el llibre de Francesc Escribano i està dirigida per Oriol Ferrer, amb guió de Marcos Berstein i María Jaén.

"Descalç sobre la terra vermella" arriba després d'haver estat guardonat amb els premis FIPA d'Or a la millor interpretació masculina per a Eduard Fernández i el FIPA d'Or a la millor música original per a David Cervera.

Aquest és el vídeo promocional de la sèrie.

El treball és una producció de Televisió de Catalunya, Minoria Absoluta, Televisió Espanyola, Raiz Produçoes Cinematográficas i TV Brasil, amb la col·laboració de l'ICEC, l'ICAA i Ancine. En aquest enllaç podeu trobar tot la informació sobre la sèrie, així com vídeos inèdits del rodatge i entrevistes amb els protagonistes, inclós el propi Pere Casaldàliga.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut