Efectius policials treballant al lloc dels fets (EFE)
Efectius policials treballant al lloc dels fets (EFE)
Alemanya

Troben morts sis joves en un jardí a Alemanya després d'una festa particular

La policia investiga la causa de la mort dels joves, que mitjans locals atribueixen a una possible intoxicació per monòxid de carboni

RedaccióActualitzat

Els cossos sense vida de sis joves entre 18 i 19 anys els han trobat al jardí d'una casa particular a la ciutat d'Arnstein, a Baviera. 

Ha estat el pare de dues de les víctimes, un noi i una noia de 18 i 19 anys, qui ha donat la veu d'alarma.

Els dos germans havien organitzat dissabte una festa amb els seus amics en un cobert situat a una zona del jardí, allunyat de l'habitatge principal. A primera hora del diumenge, el pare s'ha acostat fins al cobert, preocupat perquè feia hores que no sabia res dels nois. Quan ha arribat hi ha trobat els sis nois morts.

Investigació sobre les causes de les morts 

La policia alemanya investiga la causa de la mort dels sis joves. L'oficina del fiscal ha ordenat realitzar l'autòpsia i analitzar la sang de les víctimes, després que els cadàvers no presentessin signes de violència. Mitjans locals indiquen una possible intoxicació per monòxid de carboni com la possible causa de la mort, després que el portaveu policial, Bjoern Schmitt, va confirmar que durant la festa hi havia encesa una estufa de llenya.

Anar al contingut