Tarragona

Tres homes atraquen un banc a punta de pistola al centre de Tarragona

La Guàrdia Urbana de Tarragona ha detingut aquest dijous els tres homes que han atracat a punta de pistola l'oficina del Deutsche Bank al número 115 de la rambla Nova, al centre de la ciutat. Un agent del cos fora de servei que era a la sucursal bancària en el moment de l'atracament ha alertat els seus companys. Els tres atracadors han fugit amb cotxe del banc amb uns 4.000 euros en efectiu, però la Guàrdia Urbana els ha detingut poc després.

Actualitzat

Dos individus, un d'ells armat amb una pistola, han demanat els diners als empleats. Després d'aconseguir un feix de bitllets, tots dos han marxat en un cotxe que els estava esperant a la porta de l'oficina amb un tercer membre del grup.

L'escena l'ha presenciada un agent de la Guàrdia Urbana fora de servei que immediatament ha trucat a la caserna per donar detalls del vehicle amb què havien fugit els atracadors. Diverses dotacions de la Policia Local han interceptat el cotxe a la plaça de la Imperial Tàrraco minuts després.

Els agents han detingut els tres atracadors, que duien una pistola del tipus 9mm parabel·lum i han recuperat els més de quatre mil euros que s'havien endut del banc. Els detinguts tenen 67, 38 i 33 anys, i són veïns de Sant Adrià del Besòs.

Anar al contingut