La cocteleria Paradiso de Barcelona (The World's 50 Best Bars)
La cocteleria Paradiso de Barcelona (The World's 50 Best Bars)

Tres cocteleries de Barcelona, entre els 50 millors bars del món

Les cocteleries barcelonines Paradiso, Two Schmucks i Sips apareixen al rànquing "The World's 50 Best Bars", que anualment escull els millors bars del planeta

La cocteleria barcelonina Paradiso ha estat escollit el tercer millor bar del món en la llista "The World's 50 Best Bars", que cada any distingeix els millors establiments de còctels del planeta.

Del local del Born dirigit per Giacomo Giannotti, els responsables de la llista en destaquen els "còctels espectaculars" i la feina de laboratori per desenvolupar el menú Universo, "que físicament s'il·lumina en la foscor".

En una cerimònia celebrada aquest dimarts a Londres, s'ha fet públic el rànquing corresponent a l'any 2021. A la llista hi apareix en el número 11 la cocteleria del Raval Two Schmucks, del qual es diu que "combina l'atmosfera de festa relaxada amb les begudes serioses i professionals i el servei que esperes trobar als millors bars d'hotels del món".

El tercer establiment català de la llista és el Sips, a l'Eixample barceloní. Situat en la posició 37, el rànquing elogia l'"ambient immersiu entre la decoració fosca i temperada, que exposa els hostes al nivell de detall que inclou cada beguda" que té el local.

El madrileny Salmon Guru és el quart establiment espanyol a la llista, situat al número 24.

En l'edició de l'any passat, ja hi sortien tant el Paradiso com el Two Schmucks, a les posicions 19 i 26, respectivament, mentre que el Salmon Guru estava situat en el número 22.

La cocteleria Salmon Guru de Madrid
La cocteleria Salmon Guru de Madrid (Europa Press)


El Connaught Bar de Londres, escollit millor bar del món

El rànquing "The World's Best Bars" va començar l'any 2009 i escull els 50 millors bars del món, segons el criteri de 600 experts en begudes de diversos països.

Al capdamunt de la llista hi ha el Connaught Bar de Londres, dirigit per Agostino Perroni, que se situa en el número 1 per segon any consecutiu. Els responsables de l'establiment ho han celebrat, no podia ser d'altra manera, brindant amb un còctel:

 

En segon lloc hi ha el Tayer+Elementary, també de Londres.

A banda del barceloní Paradiso, completen els cinc primers llocs del rànquing The Clumsies, d'Atenes, i el Florería Atlántico de Buenos Aires.

En total, en la llista dels 50 millors bars del món hi ha establiments de 17 països.

 

La llista completa dels 50 millors bars del món pot consultar-se aquí.

 

 

ARXIVAT A:
Gastronomia
Anar al contingut