Dos bars de Barcelona, entre els 50 millors del món

El Paradiso i el Two Schmucks han entrat a la llista de la publicació britànica "World's 50 best bars"

AgènciesActualitzat

Dos bars de Barcelona, Paradiso i Two Schmucks, s'han col·locat aquest any entre els cinquanta millors del món, segons la publicació britànica "World's 50 best bars", que també inclou el madrileny Salmón Gurú.

El londinenc Connaught Bar lidera la classificació anual d'aquesta revista, que es va divulgar aquest dijous.

El millor bar del 2020 és un local ubicat a l'exclusiu barri de Mayfair de la capital britànica: "És difícil pensar en un bar a qualsevol lloc de món que hagi fet de l'excel·lència una rutina tan senzilla", declaren els jutges.

El barceloní Paradiso és el més ben situat dels dos catalans, en la posició número 19 de la publicació del grup editor William Reed, els autors de la qual descriuen la seva oferta de còctels com "pura màgia".

El local és "una festa per als ulls", recalca la publicació: "Des de l'entrada, inspirada en un bar clandestí", fins a "l'interior de fusta tallada i corbada a l'estil de Dalí".

Del Two Schmucks, el número 26 de la classificació, "World's 50 best bars" destaca el seu esperit "ferotgement independent" i la seva localització al Raval, "una de les àrees més multiculturals de Barcelona".

En el lloc 22, el madrileny Salmón Gurú rep elogis per les seves "begudes extravagants que esclaten -de vegades literalment- de sabors i estan servides en cridaners gots personalitzats".

 

Dins del "top 10", el de Buenos Aires Floristería Atlántico, setè a la llista, crida l'atenció per la seva ubicació "clandestina", ocult sota una floristeria que també és propietat dels amos d'aquest bar "cosmopolita".

"Lluny de ser un clon més d'un concepte internacional, Floristería és una carta d'amor a l'Argentina, els seus productes i la seva gent", descriuen els responsables de la llista.

ARXIVAT A:
Gastronomia
Anar al contingut