L'avinguda del Paral·lel quedarà tallada al trànsit a partir de dos quarts de quatre de la tarda
L'avinguda del Paral·lel quedarà tallada al trànsit a partir de dos quarts de quatre de la tarda (Ajuntament de Barcelona/Marc Lozano)

Totes les afectacions de la mobilitat pels actes i la manifestació de la Diada

Els talls de trànsit més importants tindran lloc a la tarda, amb motiu de la manifestació

RedaccióActualitzat

Els diferents actes de la Diada provocaran alteracions al trànsit tant per als vehicles privats com per al transport públic.

Les afectacions més importants seran a la tarda, amb motiu de la manifestació convocada per l'ANC. A partir de les 15.30 es talla completament el trànsit a l'avinguda del Paral·lel, on l'organització ha habilitat els diferents trams o punts de trobada.

També quedaran tancades les sortides 21, en els dos sentits, i 22, només en sentit Llobregat, de la ronda del Litoral.

La manifestació sortirà de l'avinguda Paral·lel i acabarà davant de l'estació de França (ANC)

La plaça de les Drassanes, el passeig Colom i el passeig d'Isabel II, per on transcorrerà la manifestació, també quedaran tallats al trànsit durant el recorregut dels manifestants.

Una vintena de línies d'autobús quedaran afectades durant la tarda, i es recomana fer servir el metro, que reforçarà el servei.

A partir de les vuit del vespre, amb motiu de l'acte institucional de la Generalitat a la plaça Puig i Cadafalch, es tancaran els accessos a peu a la zona monumental des de la Font Màgica fins al Museu Nacional d'Art de Catalunya. També queda suspès l'espectacle de la Font Màgica.

ARXIVAT A:
11STrànsitTransport públic
Anar al contingut