Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts i Ronnie Wood.
Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts i Ronnie Wood. (Foto: Reuters)
Madrid

Surten a la venda les entrades per al concert dels Rolling Stones a Madrid

Es posen a la venda 54.000 entrades que van des dels 85 euros, la més barata, fins als 225, la més cara. Serà l'única actuació de la banda a l'estat espanyol dins la gira mundial "Fourteen On Fire".

RedaccióActualitzat

Les entrades per al concert que els Rolling Stones faran el 25 de juny a l'estadi Santiago Bernabéu de Madrid estan a la venda des de les deu del matí. Serà l'única actuació de la banda a l'estat espanyol dins la gira mundial "Fourteen On Fire".

Es posen a la venda 54.000 localitats, complint amb l'aforament màxim que permeten les normes de seguretat de l'Estadi. Segons la zona, les entrades van des dels 85 euros, la més barata, fins als 225, la més cara.

S'espera que les entrades es venguin a bon ritme i es tornin a batre rècords. Per al concert dels Stones a París, per exemple, se'n van vendre 75 mil en menys d'una hora. Les localitats per a les actuacions de Düsseldorf i Berlín es van exhaurir en 8 i 25 minuts respectivament.

Durant el concert, la banda compartirà amb generacions de fans un xou carregat de grans èxits com "Gimme Shelter", "Paint It Black", "Jumping Jack Flash", "Tumbling Dice" o "It's Only Rock 'N' Roll", entre d'altres sorpreses.

Anar al contingut