L'actriu Sharon Stone, al Festival de Canes de 2021 (Europa Press/Mickael Chavet)
L'actriu Sharon Stone, al Festival de Canes de 2021 (Europa Press/Mickael Chavet)

Sharon Stone explica que li han trobat un tumor després d'un primer diagnòstic erroni

L'actriu emplaça les dones a confirmar sempre les opinions mèdiques rebudes: "Busqueu una segona opinió, pot salvar-vos la vida"

Redacció / AgènciesActualitzat

"Dones en especial: no us deixeu enganyar. Busqueu una segona opinió, pot salvar-vos la vida".

L'actriu Sharon Stone ha anunciat que li han trobat un "gran tumor fibroide" després d'haver obtingut un "diagnòstic erroni".

En un missatge a les xarxes socials, l'actriu de "Casino", "Instint bàsic" o "Ràpida i mortal" ha comunicat que estarà de baixa entre quatre i sis setmanes per recuperar-se completament.


Stone ha aprofitat l'anunci per emplaçar les dones a confirmar sempre les opinions mèdiques rebudes. L'actriu, de 64 anys, ha explicat que va anar al metge després que li aparegués un dolor per saber si tenia alguna malaltia.

En aquella primera visita, va tenir "un diagnòstic erroni i un procediment incorrecte". Com a conseqüència, va rebre una "doble epidural" per tractar el dolor. En el segon diagnòstic, van trobar-li el tumor.

Sharon Stone, a una botiga Dolce&Gabbana de Milà
Sharon Stone, en una botiga Dolce&Gabbana de Milà (Europa Press/Riccardo Giordano)

Els tumors fibroides són masses no canceroses que creixen a l'úter i són difícils de detectar perquè, en un primer moment, són indolors.

 

ARXIVAT A:
CàncerXarxes socials Cinema
Anar al contingut