S'Agaró

Santamaría diu que el 155 ha estat una "mostra de respecte a tots els catalans"

Santamaria ha justificat les mesures adoptades pel govern espanyol, per aturar aquest deteriorament i tornar el país a la legalitat

RedaccióActualitzat

S'Agaró acull un any més les Jornades d'Economia. En l'edició d'aquest any, en la jornada inaugural, s'ha parlat de la situació econòmica que travessa Catalunya des del mes d'octubre. En aquesta ocasió hi havia Soraya Sáez de Santamaría, màxima responsable de la Generalitat intervinguda per Madrid.

En la seva primera visita a Catalunya, Soraya Sáez de Santamaría ha insistit que la marxa d'empreses i el deteriorament de l'economia catalana han estat causades pel procés independentista. Santamaria ha justificat les mesures adoptades pel govern espanyol, per aturar aquest deteriorament i tornar el país a la legalitat:

"Jo crec que l'aprovació del 155 i la convocatòria immediata d'unes eleccions autonòmiques a Catalunya ha estat una mostra de respecte cap a tots els catalans. No se'ls hi ha dit als catalans que se'ls privava del seu govern. Se'ls hi ha dit que si tornava el seu govern a la legalitat immediatament se'ls hi retornava la seva capacitat per elegir un govern autonòmic d'acord a la seva constitució i al seu estatut d'autonomia."

Soraya Sáez de Santamaría ha assegurat que, des de l'aplicació d'aquesta mesura, s'està alentint la sortida d'empreses de Catalunya, per la qual cosa ha defensat que "hi ha raons per tenir certa confiança, sobretot per treballar perquè aquesta confiança sigui real".

ARXIVAT A:
Article 155
Anar al contingut