Madrid

Rosell: "La feina fixa i segura és un concepte del segle XIX"

El president de la patronal espanyola ha advertit que Espanya "corre el perill de perdre el tren de la revolució digital"

Actualitzat

El president de la CEOE, Joan Rosell, considera que la feina fixa i segura és "un concepte del segle XIX" i que, en el segle XXI, "s'haurà de guanyar cada dia". Rosell ha fet aquestes declaracions aquest dimarts, en la presentació d'un estudi sobre digitalització empresarial patrocinat per Siemens.

El president de la patronal espanyola ha reiterat que la digitalització i la formació dels treballadors en aquest àmbit és "una de les claus del futur" i, en aquest sentit, ha augurat que "hi haurà moltes sorpreses en el futur immediat" perquè la digitalització "transforma els negocis i rebaixa costos, augmentant la competitivitat". En aquest punt, ha dit que el sector públic a Espanya "va per darrere" perquè manté estructures "rígides i antigues" i els costa més entrar al mercat que no pas el sector privat.

Ha reiterat que la digitalització serà "clau" de cara al futur i ha avisat que Espanya "corre perill de perdre el tren de la revolució digital, com ja va perdre alguns trens en el camp de la transformació informàtica". És per això que ha reivindicat una formació digital "seriosa", des de les llars d'infants fins a la Universitat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut