15 anys de l'AVE Barcelona-Madrid: molt bé el servei, però no tant el preu
Amb aquest tren es va inaugurar la línia d'alta velocitat entre Barcelona i Madrid

Matí de retards a l'alta velocitat entre Catalunya i Madrid per un incidència a les Garrigues

També hi hagut retards a Rodalies, a les línies R1, R3 i R4 i als trens de mitjana distància per una incidència a Arc de Triomf

RedaccióActualitzat

Una incidència aquest dilluns a la línia d'alta velocitat ha provocat retards d'una hora en els trens que passen per Catalunya.

Segons ha comunicat Adif, la incidència s'ha produït en un canvi d'agulles a l'altura de les Borges Blanques, a les Garrigues, i ha obligat a interrompre la circulació entre Tarragona i Lleida durant una hora.

Durant mitja hora, entre un quart i tres quarts de deu, la línia ha estat tallada. Després, s'ha pogut reprendre temporalment per una sola via i, finalment, per totes dues vies, però a menys velocitat.

Els trens han circulat amb una limitació de velocitat de 80 km/h en una de les vies fins a les 12.30 hores, quan ha pujat a 160 km/h.


Els retards, han afectat tots els trens d'alta velocitat de Renfe, Iryo i Ouigo entre Catalunya i Madrid.


Retards també a Rodalies i mitjana distància

No és l'única incidència ferroviària d'aquest dilluns al matí a Catalunya. També hi ha hagut retards d'entre un quart d'hora i vint minuts a Rodalies, a les línies R1, R3 i R4 i als trens de mitjana distància per una incidència a la infraestructura entre Plaça Catalunya i Fabra i Puig.  

A causa d'aquests treballs entre Arc de Triomf i Plaça Catalunya, els trens d'aquestes línies s'han hagut de desviar per Passeig de Gràcia a partir de les 12.

Els tècnics d'Adif han reparat l'avaria quan passaven pocs minuts de la una del migdia i els trens han recuperat la seva circulació habitual. 
ARXIVAT A:
InfraestructuresMobilitatTransport públic
Anar al contingut