Barcelona

Puigdemont diu que la reunió amb Sánchez demostra que el govern dialoga amb tothom

El president de la Generalitat rebrà demà al migdia el líder del PSOE al Palau de la Generalitat

RedaccióActualitzat

Carles Puigdemont ha assegurat que el govern dialoga amb tothom i amb "partits polítics de totes les condicions". Segons el president de la Generalitat, això quedarà constatat demà, en al·lusió a la reunió que mantindrà amb el líder del PSOE, Pedro Sánchez. Puigdemont ha explicat:

"Som un govern que dialoga amb tots, començant pels sectors socials i econòmics, des de la petita botiga fins al gran banc i acabant, naturalment, per partits polítics de totes les condicions i, com sabeu, demà tindrem una mostra més d'això"

El cap de l'executiu català ho ha dit en una roda de premsa al costat del president de Banc Sabadell, Josep Oliu, en un acte a Barcelona. Puigdemont ha indicat que "no serà la primera [reunió], n'hi ha hagut d'altres", i ha afegit que "els consellers han tingut oportunitats per demostrar que la nostra és una actitud de diàleg". "Espero que no sigui l'última, perquè seguirem tenint oportunitats per dialogar", ha assenyalat el president de la Generalitat en la presentació a la seu del Banc Sabadell del llibre "Capitans del Comerç", que relata la història d'èxit de 50 empreses catalanes.

Carles Puigdemont rebrà demà per primera vegada el secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, al Palau de la Generalitat. Serà la primera trobada entre tots dos des de la investidura de Puigdemont com a president de la Generalitat el 10 de gener, en plena fase de contactes entre les forces polítiques espanyoles per intentar desbloquejar la legislatura a l'estat espanyol.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut