Fernando de Páramo, durant la compareixença informativa d'aquest dilluns (ACN)
Fernando de Páramo, durant la compareixença informativa d'aquest dilluns (ACN)
Barcelona

C's avisa que "s'aixecarà de la taula" si el PSOE planteja un referèndum per a Catalunya

Ho ha afirmat el secretari de Comunicació del partit, Fernando de Páramo, que, de cara a la reunió de demà entre Puigdemont i Sánchez, ha dit: "No ens fiem dels vells partits."

RedaccióActualitzat

Ciutadans ha fet un advertiment al PSOE el dia abans que Carles Puigdemont i Pedro Sánchez es reuneixin a Barcelona. La formació d'Albert Rivera diu que "s'aixecarà de la taula" si el líder del PSOE s'aparta de l'acord dels partits pel que fa al rebuig del referèndum per a Catalunya. Ho ha assenyalat aquests dilluns el secretari de Comunicació de C's, Fernando de Páramo. "No ens fiem dels vells partits. Aquest és el nostre sistema de fer política", ha dit De Páramo quan li han preguntat si desconfia del que Sánchez pot oferir al president de la Generalitat i després d'haver defensat el fet de posar per escrit l'acord per garantir que es compleixi.

En una compareixença informativa, el dirigent de Ciutadans ha recordat que el document obliga els dos partits "a respectar la unió i la igualtat de tots els espanyols i a no fer referèndums". De Páramo ha puntualitzat, sobre la trobada entre Puigdemont i Sánchez, que "si en aquesta reunió es parla de mesures per millorar la vida dels catalans, benvinguda sigui". Ha admès que el PSOE no els havia comunicat la trobada, tot i que ha dit que no creia que ho hagués de fer. "No tenim un canal directe ni estem constantment parlant de qui es reuneix amb qui", ha conclòs el secretari de Comunicació de C's.

Anar al contingut