Els Mossos d'Esquadra investiguen un monitor de menjador denunciat per tocaments a dues nenes de cinc anys
Exterior del Liceu Francès de Barcelona

Presó sense fiança per al monitor del Liceu Francès acusat d'abusos sexuals a 4 infants

Hauria abusat de dues nenes i dos nens de l'escola infantil del centre, el director de la qual va ser destituït fa un mes

RedaccióActualitzat

El jutge ha enviat a presó comunicada i sense fiança el monitor de menjador del Liceu Francès de Barcelona investigat per agressions sexuals a quatre alumnes, dues nenes de 5 anys i dos nens de 4.

Amb aquesta decisió, el jutge ha acceptat la petició de la Fiscalia i de les acusacions particulars de les famílies de les víctimes, que van denunciar que els infants havien patit tocaments.

Els fets van passar el novembre de l'any passat i entre el febrer i el març d'aquest, i es van conèixer arran de la denúncia presentada per les famílies de les nenes.

Quan es va conèixer el cas, a finals de març, el monitor va ser suspès de feina; i a principis de maig, el Liceu Francès va apartar del càrrec el director de La Maternelle, l'escola infantil del centre.

En la interlocutòria, el jutge argumenta l'ordre de presó pel "greu risc de reiteració", que no pot evitar-se, afegeix, "amb una simple mesura d'allunyament".

ARXIVAT A:
Pederàstia PolicialAgressió sexual
Anar al contingut