Chicago

Obama recupera els petits plaers quotidians l'endemà de fer història

Què fa l'home sobre el qual s'han dipositat totes les mirades l'endemà d'aconseguir una fita històrica? Barack Obama ha passat l'endemà de la jornada electoral a Chicago, la seva ciutat, on ha agraït al seu equip la feina feta durant la campanya. El candidat electe s'ha dedicat, sobretot, a fer allò que ha hagut de deixar de banda els últims dos anys.

Actualitzat
El futur president dels Estats Units d'Amèrica, Barack Obama, vol passar una setmana tranquil·la, després d'haver fet història en aconseguir convertir-se en el primer president afroamericà d'aquest país. L'endemà de la intensa i emocionant jornada electoral, Obama ha esmorzat amb la família i ha anat al gimnàs. I és que es tractava de recuperar els petits plaers de què ho ha pogut gaudir al llarg dels dos anys que ha durat la contesa electoral, i especialment els dos últims mesos, els més intensos de la campanya.

Informal i sense corbata, el president electe també ha visitat el nucli dur de l'equip de campanya, en un edifici d'oficines de l'avinguda Michigan de la ciutat de Chicago. Els ha agraït el seu esforç. Obama ha reconegut que ha dormit poc, després de la festa multitudinària que es va celebrar a la ciutat, on es veuen pancartes amb el missatge "Congratulations" per al futur president.

Encara no s'ha concretat cap trobada amb la premsa. El futur president s'ha posat a treballar sobretot amb els seus assessors per començar la transició i la configuració del nou equip que ocuparà la Casa Blanca. I és que el nomenament serà al gener.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut