Un avió transoceànic gira cua perquè una passatgera es nega a posar-se la mascareta
Un avió d'American Airlines (Flickr/Eric Salard)

Una aerolínia confon una dona de 101 anys amb un nadó per culpa del sistema informàtic

La tripulació d'American Airlines es va sorprendre quan va veure una passatgera centenària quan esperaven una nena d'1 any

Els sistemes informàtics poden portar a errors i alguns de tan curiosos com confondre una dona de 101 anys per una nena d'1 any. És el que li va passar a una dona, de nom Patricia, que volava entre Chicago i Marquette, a Michigan, amb la seva filla. Ella va néixer el 1922, però el programa per fer la reserva del vol va interpretar que havia nascut el 2022. La tripulació d'American Airlines esperava que fos una criatura.

El cas l'ha explicat un periodista de la BBC que viatjava en el mateix avió.


La mateixa confusió ja li havia passat en un vol anterior. Tot i que ella s'ho pren amb humor, va comportar un problema i és que no tenia a punt la cadira de rodes per portar-la per la terminal. Comptaven que la dona que l'acompanyava, que era la seva filla, es podia fer càrrec de la nena petita.


Fins als 97 anys, va viatjar sola, però ara no hi veu bé i necessita l'ajuda d'un familiar.

A més del cas d'aquesta aerolínia, hi ha altres registres que utilitzen dos dígits en comptes de quatre en la data de naixement i que no tenen en compte els centenaris.

ARXIVAT A:
Aeroports
Anar al contingut