Neymar entra a la llista de morosos d'Hisenda, amb 34,6 milions de deute
Nyemar, en un partit amb el París Saint-Germain (Reuters/Pascal Rossignol)

Neymar entra a la llista de morosos d'Hisenda, amb 34,6 milions de deute

Rodrigo Rato en surt i s'hi mantenen Mario Conde, Sito Pons, Paz Vega o Patricia Conde

RedaccióActualitzat

El futbolista brasiler Neymar ha entrat a la llista de morosos amb Hisenda que ha publicat l'Agència Tributària. Se li atribueix un deute de 34,6 milions d'euros i això fa que sigui la persona física amb un deute més elevat, davant d'Agapito García, amb 15,9 milons, i Mario Conde, que ha tornat a rebaixar la quantitat i ara deu 8,37 milions.

Apareixen a la llista les persones que, amb data 31 de desembre del 2019, tenien deutes i sancions pendents de pagament per un import superior a 1 milió d'euros.


La llista de morosos d'Hisenda by Moderador Noticies Web on Scribd

 

 

En l'àmbit de les empreses, la societat que més deu és Grupo Isolux Corsán, amb 315,8 milions, 13,8 més que fa un any.

Són novetat a la llista tres societats municipals de Marbella: gerència d'obres i serveis, l'empresa mixta de neteja i Radiotelevisió de Marbella, amb un deute acumulat de 16,8.

També apareix per primera vegada a la llista Intereconomía Radio SL, amb 1,2 milions, Edificio Novosur, que formava part de l'entramat de Nueva Rumasa, amb 4,6 milions, així com el club de futbol de Reus, amb 1,17 milions. 

A la llista també hi ha Tesedul, la societat anònima a través de la qual l'extresorer del PP Luis Bárcenas es va acollir a l'amnistia fiscal que el govern de Mariano Rajoy va dur a terme el 2012. Tesedul ja era la llista l'any passat, amb un deute d'1,2 milions, però una errata impedia que fos reconeixible el nom.


Sito Pons, Paz Vega i Patricia Conde repeteixen 

Neymar entra a la llista de morosos d'Hisenda, amb 34,6 milions de deute
Paz Vega, a la recent edició del festival de Sant Sebastià (EFE/Javier Etxezarreta)

 

Entre les personalitats que es mantenen a la llista hi ha l'excampió del món de motociclisme Sito Pons, amb 1,95 milions de deute, l'actriu Paz Vega, de nom real María Paz Campos Trigos, amb 2,63 milions de deute, i la presentadora Patricia Conde, amb 1,88 milions. 
 

Rodrigo Rato surt de la llista

Entre els noms que surten de la llista de morosos de l'any passat, hi ha l'exvicepresident del govern espanyol, expresident de l'FMI i de Bankia Rodrigo Rato. També l'advocat José Emilio Rodríguez Menéndez i el televisiu Kiko Matamoros

També deixa la llista Izquierda Unida-Madrid

ARXIVAT A:
Delictes econòmics
Anar al contingut