Pere Navarro durant el seu discurs al Consell Nacional del PSC.
Navarro assegura que els pressupostos del 2014 són "més antisocials que els que van pactar CiU i el PP"
Barcelona

Navarro assegura que el pacte de la consulta s'ha fet perquè ERC doni suport "als pressupostos més antisocials"

El primer secretari del PSC es mostra escèptic sobre el futur de la consulta i assegura que tot plegat és una maniobra per poder tirar endavant els comptes del 2014. Uns pressupostos que, diu, són més antisocials que els que es van aprovar el 2011 i 2012 amb el suport del PP.

RedaccióActualitzat

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, carrega contra el pacte de la consulta i contra els pressupostos. En el consell nacional dels socialistes, en què Navarro presenta el seu informe polític, el líder del PSC s'ha mostrat escèptic sobre el futur de la consulta i ha assegurat que tot plegat és una maniobra per poder tirar endavant els comptes del 2014.

Per Navarro, la pregunta "no és clara ni inclusiva" i quedarà en paper mullat. Segons el líder del PSC, la consulta no es farà i només serveix per incrementar la crispació i la confrontació. Navarro augura un 2014 d'"incertesa" política, social i econòmica i recrimina l'actitud "irresponsable" del president espanyol, Mariano Rajoy.

Navarro creu que el pacte de la data i la consulta sobiranista només s'ha fet perquè ERC doni suport als pressupostos de la Generalitat. Assegura que "Esquerra no ha aconseguit la pregunta clara i ICV no ha aconseguit la pregunta federal" però "Mas ha aconseguit temps i uns pressupostos".

 "Els pressupostos més antisocials"

Per al primer secretari del PSC, Pere Navarro, els pressupostos que votarà Esquerra són "els més antisocials". Assegura que fins i tot superen "els de 2011 i 2012 de CiU i el PP, que van ser els pressupostos de les retallades". També assegura que són més antisocials "que els del 2013, que, per cert, ningú va aprovar". Els comptes d'aquest any van ser prorrogats.

El PSC celebra a Barcelona el seu Consell Nacional per aprovar el reglament de les primàries de cara a les eleccions europees.

Anar al contingut