Eivissa

Mor un jove eslovac a Eivissa degollat durant una baralla la nit de Cap d'Any

Cap a les cinc de la matinada hi va haver una discussió a l'interior d'una casa ocupada del Camí Vell de Sant Mateu de la capital eivissenca, que va acabar amb una baralla a l'exterior. En la batussa també hi va haver dos homes més implicats, que han estat detinguts.

RedaccióActualitzat

Un jove de 25 anys i nacionalitat eslovaca ha mort aquest dimecres a la matinada a Eivissa, com a conseqüència de les greus ferides que va rebre quan va ser degollat amb una navalla durant una baralla. En la batussa també hi va haver dos homes més implicats, que han estat detinguts.

Cap a les cinc de la matinada, segons han informat fonts policials, hi va haver una discussió a l'interior d'una casa ocupada del Camí Vell de Sant Mateu de la capital eivissenca, que va acabar amb una baralla a l'exterior amb el jove eslovac greument ferit. Algunes persones que hi havia al lloc dels fets van traslladar l'home a la clínica privada Nostra Senyora del Roser, des d'on el van portar en ambulància a l'hospital de Can Misses, on ha mort.

Els dos detinguts, un ciutadà francès de 46 anys i un txec de 31, es troben en dependències policials. Mentrestant, la Policia Nacional treballa per determinar les causes de la baralla i en quines circumstàncies es va produir l'apunyalament.

Anar al contingut