Les tasques de rescat de l'avió sinistrat s'han fet envoltades de les flames originades pel xoc (Associació de Bombers Forestals)

Mor el pilot d'un hidroavió que treballava en l'incendi de Lobios, a Ourense

L'altre tripulant, greument ferit, ha estat traslladat a l'Hospital de Viana (Portugal) amb un avió medicalitzat dels guardacostes gallecs

RedaccióActualitzat

Una aeronau portuguesa que treballava en l'extinció d'un incendi s'ha estavellat aquest matí a Lobios, a la província d'Ourense, a Galícia. Un equip de bombers que també s'hi desplaçava ha pogut recollir imatges de l'accident, a una zona rocosa del Parc Natural Baixa Limia - Serra, entre Galícia i Portugal.

 

 

Segons han informat els serveis d'emergències de Galícia, un dels dos pilots de l'hidroavió ha mort i l'altre tripulant, greument ferit, ha estat traslladat a l'Hospital de Viana, a Portugal, amb un avió medicalitzat dels guardacostes gallecs. La delegació del govern a Galícia ha precisat que el pilot mort era portuguès.

Encara no han transcendit les causes de l'accident. L'aeronau es desplaçava a l'incendi que des de les 8.00 d'aquest dissabte afecta el municipi de Lobios, a la frontera entre Galícia i Portugal. Segons la conselleria de Medi Rural, l'incendi afecta aproximadament deu hectàrees.

L'aeronau sinistrada pertanyia a la flota de l'empresa Babcock, amb seu a Matacán (Salamanca), llogat pel servei de Protecció Civil del govern de Portugal.

ARXIVAT A:
Incendis
Anar al contingut