Arrasate

Milers de persones es manifesten a Arrasate contra l'assassinat d'Isaías Carrasco

Manifestació massiva a Arrasate per condemnar l'assassinat d'Isaías Carrasco, l'exregidor socialista d'aquesta localitat guipuscoana que ETA va matar divendres. La vídua i les filles de la víctima han encapçalat la marxa amb una pancarta amb el lema "Per la llibertat, ETA no". Les han acompanyat representants institucionals i de tots els partits i grups municipals, tret d'Acció Nacionalista Basca. Els manifestants han fet un minut de silenci al lloc on van matar a trets Isaías Carrasco.

Actualitzat
La manifestació ha començat deu minuts abans de les 7 de la tarda, l'hora prevista d'inici, i ha recorregut els carrers del municipi guipuscoà. La vídua de Carrasco, Marian Romero, i les seves filles, Sandra i Ainara, han encapçalat la marxa juntament amb membres de tots els grups municipals, excepte ANV. No ha assistit a la protesta l'alcaldessa de la localitat, que és d'aquesta formació abertzale, partit que no ha condemnat l'atemptat.

Han participat a la protesta el lehendakari, Juan José Ibarretxe, el president del Senat, Javier Rojo, el secretari d'organització del PSOE, José Blanco, el líder del PSE, Patxi López, la presidenta del PP basc, María San Gil, i els presidents del PNB i Eusko Alkartasuna, Íñigo Urkullu i Unai Ziarreta.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut