Barça

Ronald Araujo dubta de seguir al Barça

El jugador no tanca la porta a una sortida del Barça aquest estiu, més per la situació que percep que no pas per desig

Laia TudelActualitzat

Ronald Araujo és un dels noms que més sonen per sortir traspassat aquest estiu. El Barça reconeix que per poder reforçar l'equip hauran de vendre jugadors pels quals pugui ingressar quantitats elevades de traspàs, al voltant d'uns 60-70 milions d'euros. El jugador uruguaià és un d'aquests jugadors pels quals el Barça pot rebre una bona oferta.

Fins ara tant Deco com Joan Laporta públicament han dit que volen renovar Araujo i aposten per la seva continuïtat. Però el jugador no tanca la porta a una sortida del Barça aquest estiu, més per la situació que percep que no pas per desig.

Araujo té dos anys més de contracte i de moment no hi ha hagut cap reunió amb el Barça per parlar de la seva renovació ni està programada cap trobada pròximament.

Araujo perseguit per Vinícius al clàssic (Europa Press)

El jugador voldria quedar-se molts anys més al Barça, aquest ha estat sempre el seu objectiu, però no és aliè a les informacions que el situen constantment com una de les vendes aquest estiu. I des del seu entorn comencen a acceptar el traspàs d'Araujo com a possibilitat.

Araujo sap de l'interès del Bayern: és un dels clubs que més fort ha apostat per ell. Al gener el club alemany ja s'hi va interessar, però l'uruguaià va dir que es volia quedar al Barça.

Aquest és el seu objectiu també per a aquest estiu, però persones molt properes a Araujo admeten la preocupació per les informacions constants que el posen en venda i no tanquen la porta a una sortida.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut