Mondragón

La filla de l'exregidor assassinat a Mondragón demana que es vagi a votar com a resposta als terroristes

Sandra Carrasco, la filla gran de l'exregidor de Mondragón assassinat divendres per ETA, ha demanat que no es "manipuli" l'assassinat del seu pare i s'acudeixi a votar "massivament" com a mostra de solidaritat i per comunicar els terroristes que "no farem ni un pas enrere". A més, ha dit "covards" als autors de l'atemptat, perquè van matar el seu pare "perquè defensava la llibertat, la democràcia i les idees socialistes".

Actualitzat

Al final de la concentració de repulsa de l'atemptat celebrada aquest dissabte al migdia al municipi guipuscoà, Sandra Carrasco ha agraït "de cor" el suport de la població, "d'aquests ciutadans anònims que s'han acostat a mi i a la meva família per donar-nos suport, afecte i caliu en aquests moments tan durs".

La filla gran d'Isaías Carrasco ha continuat amb aquestes paraules d'agraïment: "Gràcies per estar amb la meva mare, amb el meu germà Adei i amb la meva germana Ainara". També ha valorat, en nom dels socialistes, el suport rebut.

Visiblement emocionada, Sandra Carrasco ha demanat "per damunt de tot" que l'assassinat del seu pare "no sigui manipulat per ningú", i ha emfatitzat: "No ho tolerarem". També ha assegurat que tant ella com la seva mare aniran a votar. I ha afegit: "Això és el que demano, que els que vulguin solidaritzar-se amb el meu pare i el nostre dolor, que acudeixin massivament a votar diumenge per dir als assassins que no farem ni un pas enrere".

Després de llegir el comunicat, la jove ha assegurat que se sent "molt orgullosa" del seu pare i ha afegit: "L'estimo". I ha acabat amb unes paraules dirigides als assassins: "Només puc dir que han estat uns fills de puta, res més".

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut