Mondragón

Mondragón expressa el seu rebuig a ETA després de l'assassinat d'Isaías Carrasco

A les dotze en punt s'ha fet una concentració silenciosa de quinze minuts davant els ajuntaments bascos en protesta per l'assassinat a mans d'ETA de l'exregidor socialista de Mondragón Isaías Carrasco. Davant el consistori de la localitat guipuscoana hi eren presents la filla de Carrasco; el president del PSOE, Manuel Chaves, i la vicepresidenta del govern, María Teresa Fernández de la Vega.

Actualitzat

Els representants dels governs espanyol i basc i dirigents de tots els partits polítics democràtics han secundat la concentració convocada a Mondragón per expressar el seu rebuig a ETA i donar suport a la família d'Isaías Carrasco, l'exregidor socialista assassinat en aquesta localitat guipuscoana.

Prop de mig miler de persones s'han concentrat a les dotze del migdia davant l'ajuntament, al saló de plens del qual està instal·lada la capella ardent amb les restes mortals de l'última víctima d'ETA.

La concentració ha estat encapçalada per una de les filles de l'exregidor assassinat, Sandra, al costat d'altres familiars acompanyats per la vicepresidenta del govern espanyol, María Teresa Fernández de la Vega, i el lehendakari, Juan José Ibarretxe.

També han assistit a la concentració de Mondragón el president del PSOE, Manuel Chaves; la presidenta del PP basc, María San Gil; el president del PNB, Iñigo Urkullu; el líder d'IU, Gaspar Llamazares; el president d'EA, Unai Ziarreta, i el secretari general de la UGT, Cándido Méndez, a més de centenars de ciutadans.

Anar al contingut