Els veïns de Sants han tornat a fer una cassolada aquest dijous al vespre.
Els veïns de Sants han tornat a fer una cassolada aquest dijous al vespre.
Barcelona

Més d'un miler de persones participen en una cassolada de protesta pel desallotjament de Can Vies

Més d'un miler de veïns han assistit a la concentració, alguns dels quals han anat en manifestació cap a la comissaria de les Corts, però no han pogut accedir-hi

RedaccióActualitzat

Més d'un miler de veïns han participat aquest dijous al vespre en una nova cassolada a la plaça de Sants en protesta pel desallotjament del centre autogestionat Can Vies. L'acte ha començat a les nou del vespre, amb assistència principalment de joves, que portaven cassoles, xiulets i altres objectes per fer soroll.

Al final de la cassolada, alguns dels assistents han anat en manifestació cap a la comissaria de les Corts, on hi ha els detinguts pels aldarulls de les últimes nits. Abans d'arribar a la comissaria, però, a l'alçada del carrer Numància, s'ha desconvocat la protesta davant de la impossibilitat d'acostar-s'hi més pel fort dispositiu policial.

Tant la cassolada com la manifestació s'han desenvolupat de manera completament pacífica. Després de dissoldre's la manifestació, però, alguns grups de manifestants han tornat a la carretera de Sants, on a la nit ha tornat a haver-hi incidents.

Anar al contingut