Amb el reportatge "Entre la terra i el cel: guerra", Manel Alías tanca una etapa de vuit anys com a corresponsal de TV3 i Catalunya Ràdio a Moscou i enviat especial a la guerra d'Ucraïna

Manel Alías, Premi de Comunicació Muriel Casals per la cobertura de la guerra a Ucraïna

El periodista de TV3 i Catalunya Ràdio rebrà el guardó durant la Nit de Santa Llúcia que organitza Òmnium Cultural

Actualitzat

El periodista de TV3 i Catalunya Ràdio Manel Alías ha guanyat el Premi de Comunicació Muriel Casals, que s'atorgarà aquest dimarts, durant la Nit de Santa Llúcia, d'Òmnium Cultural.

El jurat reconeix la seva feina durant la cobertura de la invasió russa d'Ucraïna, i destaca especialment que ha ofert testimonis de primera mà a les dues bandes del conflicte, amb una mirada política i social.


A més, se li reconeix la tasca com a corresponsal a Rússia i el valor pedagògic i informatiu dels seus llibres "Rússia, l'escenari més gran del món" i "L'última victòria de l'URSS".

Recupera el "30 minuts" "Entre la terra i el cel: guerra", en què Manel Alías aporta una mirada única, des del front rus, a les afectacions que està tenint la guerra d'Ucraïna, amb accés exclusiu a les zones del Donbass controlades per Rússia.

 

ARXIVAT A:
TelevisióUcraïnaRússiaÒmnium Cultural
Anar al contingut