Una imatge d'arxiu d'una embarcació de rescat (ACN)
Una imatge d'arxiu d'una embarcació de rescat (ACN)

Troben mort el pescador alemany desaparegut diumenge a Empuriabrava

L'home, de 81 anys, havia llogat una barca per sortir a pescar i, poques hores després, l'embarcació va aparèixer buida i a la deriva

Actualitzat

Salvament Marítim ha informat aquest dimarts al vespre que els participants en una regata han localitzat, a una milla de la platja de les Dunes de Sant Martí d'Empúries, el cos sense vida del pescador alemany desaparegut diumenge. 

El cos ha estat traslladat al port de l'Escala per una de les embarcacions de la regata, escortada per una patrullera de la Guàrdia Civil.

El pescador, de 81 anys, havia llogat una barca diumenge al matí a una empresa d'Empuriabrava amb la intenció d'anar a pescar. Cap a quarts de dotze del migdia, la mateixa empresa va trobar l'embarcació a la deriva, a unes quatre milles de la costa. Dins no hi havia ningú, però s'hi van trobar canyes i altres aparells de pesca. 

Es va posar en marxa un dispositiu de recerca, que va començar a les 19.00 del mateix diumenge, però en fer-se de nit es va suspendre. Dilluns al matí, la recerca es va reiniciar amb helicòpters, embarcacions, submarinistes, sanitaris i els GRAE dels bombers. 

 

 

Anar al contingut