Primera Divisió

L'Espanyol guanya al camp d'Osasuna (1-3) i s'acosta a la permanència

L'Espanyol ha tret tres punts vitals del Sadar amb una victòria per 1-3 contra l'Osasuna. En un partit molt pràctic, els blanc-i-blaus han fet bons els gols de Tamudo, Àlex Fernández i Maxi per continuar creient en la salvació. Només l'empat momentani de Pablo García, amb la col·laboració involuntària de Lemmens, havia fet témer pel resultat final. A més, la derrota del Mallorca a Son Moix contra el Vila-real fa que l'Espanyol estigui a només dos punts d'evitar el descens a Segona Divisió.

Torricelli al lateral esquerre, Àlex Fernández al doble pivot del migcamp i una línia de tres formada per Maxi, Hadji i De la Peña per darrere de Tamudo, són les grans novetats de l'onze inicial més ofensiu que ha presentat Luis Fernández des que és entrenador de l'Espanyol. La primera ocasió ha estat blanc-i-blava, però Lopo ha rematat fora. El primer temps ha estat d'alternatives constants, amb estones de domini navarrès i d'altres de domini català. Maxi ha estat un dels jugadors més incisius i dos cops de cap seus han portat perill a la porteria de Sanzol. Entre les dues oportunitats de l'argentí, Valdo ha fet lluir Lemmens i Pablo García ha enviat una falta al travesser. En el minut 42, una passada interior de De la Peña per Maxi ha acabat amb un xut en semierrada de l'argentí que Tamudo ha desviat a gol. Un gol en un moment clau que feia marxar l'Espanyol amb el marcador favorable al descans. L'inici del segon temps no podia ser pitjor. Un xut de Pablo García, sense massa perill evident, se l'ha empassat Lemmens i ha significat l'empat. No massa més tard, altra vegada el migcampista uruguaià ha enviat una falta al travesser de la porteria espanyolista. Li ha costat a l'Espanyol recuperar-se, però quan ho ha fet s'ha tornat a posar en avantatge. Àlex Fernández ha fet una centrada xut des de l'esquerra de l'atac blanc-i-blau, que ha passat enmig d'un bosc de cames i ha acabat sent el segon gol dels catalans. Era el minut 62. En el 71, ha arribat la sentència. En un contracop conduït per Tamudo, el de Santa Coloma ha cedit la pilota a Maxi, que amb un xut col·locat ha superat Sanzol. Un a tres, victòria blanc-i-blava que permet a l'equip continuar creient en la permanència.